Parteneri

Sud Concept - Franta

Sud Concept este o cooperativă fondată în 2008 și situată în Corsica. Avem experiență în contextul economic din regiunea noastră. Activitățile Sud Concept: formare profesională, inginerie, suport și evaluare a proiectelor inovatoare, evaluarea dispozitivelor și a politicilor publice, inclusiv inovarea socială, consultanța pentru diagnostic / dezvoltare, animația teritorială.

Cooperativul promovează dezvoltarea calificării în domeniul ocupării forței de muncă și al muncitorilor și tinerilor pentru a anticipa și sprijini schimbările economice, sociale și demografice ale teritoriului nostru.

Persoana de contact: Lena Stefanaggi, European Projects Manager | stefanaggi [dot] lena [at] sudconcept [dot] eu | www.sudconcept.eu | +334 95 10 64 04

IDEC - Grecia

IDEC este o companie de consultanță de formare situată în Pireu, Grecia. Activitățile sale constau în formare, consultanță în management, asigurarea calității, evaluarea și dezvoltarea de soluții TIC atât pentru sectorul privat, cât și pentru sectorul public. IDEC a fost activ în ultimii 20 de ani în domeniul proiectelor UE. Are o experiență îndelungată în politicile europene privind învățarea pe tot parcursul vieții și, în special, EQF, ECVET, Europass, EQAVET, validarea învățării non-formale și informale, sistemele de învățare și ucenicie bazate pe muncă și reformele naționale ale sistemelor de educație și formare.

Persoana de contact: Olga Anagnostaki | olga [at] idec [dot] gr | www.idec.gr | +302104286227

Eurocrea Merchant - Italia

Eurocrea Merchant este o firmă de consultanță în management, activă și în cercetare și formare, cu 3 birouri în Italia, Milano, Napoli și Aversa (CE) și un punct de contact la Bruxelles. Punem în aplicare acțiuni la nivel local și european pentru îmbunătățirea ofertei de educație și formare la toate nivelurile, grație și promovării proiectelor de cetățenie activă. Realizăm studii și cercetări privind educația antreprenorială și inovarea în metodologiile de formare. Echipa noastră dedicată lucrează zilnic pentru a asigura accesul la cele mai bune oportunități de finanțare pentru a sprijini proiectele noastre și cele ale clienților noștri. Experții noștri oferă servicii de consultanță și instruire în domeniile proiectării, managementului ciclului de proiect, evaluării și asigurării calității.

Persoana de contact: Gianluca Coppola | gianluca [dot] coppola [at] eurocreamerchant [dot] it | www.eurocreamerchant.it | +390287284807

Camera de Comerț și Industrie Ruse - Bulgaria

Camera de Comerț și Industrie Ruse (RCCI) este o organizație neguvernamentală non-profit pentru beneficiul public care oferă o gamă largă de servicii de calitate pentru peste 1000 de companii membre și non-membre pentru a ajuta la dezvoltarea și extinderea afacerilor lor, atât la domiciliu și la nivel internațional. Ea vizează sprijinirea, încurajarea, reprezentarea și apărarea intereselor economice ale afacerii și sprijinirea consolidării relațiilor sale economice și de piață. El încurajează antreprenoriatul și sprijină întreprinderile locale în dezvoltarea potențialului și capacității lor de a merge pe piața internă și internațională.

RCCI are o vastă experiență în managementul și implementarea proiectelor în cadrul diferitelor programe de finanțare UE și alte programe de finanțare (inclusiv LdV, FP7, Programe de cooperare teritorială, USAID, H2020 etc.), toate inițiativele legate de sprijinirea și promovarea antreprenorială, conștientizarea mediului pentru afaceri, favorizarea și susținerea inovației etc.

RCCI este prima cameră de comerț stabilită în Bulgaria în 1890. În prezent face parte din rețeaua națională a Camerelor de Comerț din Bulgaria și a rețelei EBN..

Persoana de contact: Milen Dobrev (director executiv) | info [at] rcci [dot] bg | www.rcci.bg/en/ | +35982825875

Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges - Romania

Asociația de Afaceri a Județului Argeș (AOA AG) este un ONG care a fost constituit în 2003 și are în prezent peste 160 de membri (Din acest număr circa 70% sunt IMM-uri), care au o cifră de afaceri totală de 2 miliarde de euro și peste 20.000 de angajați . Asociatia de Afaceri Judeteana Arges este situata in orasul Pitesti, judetul Arges, regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia – Romania.

Asociația de Afaceri Județeană Argeș organizează evenimente de afaceri, cursuri de instruire / cursuri educaționale și servicii pentru angajați, pentru a-și intensifica adaptabilitatea la schimbare. De asemenea, promovează antreprenoriatul și inovarea, sprijinul pentru desfășurarea de activități independente și înființarea de întreprinderi. În colaborare cu universitățile locale, oferim cursuri de formare și stagii studenților și oferim, de asemenea, consiliere pentru a le ajuta să își inițieze propria afacere.

Persoana de contact: Adrian Neagu | aoaarges [at] gmail [dot] com | ziar [dot] aoaarges [at] gmail [dot] com | www.aoaarges.ro | +40 724049694

Politeknika Ikastegia Txtorierri - Spania

Politeknika Ikastegia Txorierri (PIT) este o școală de învățământ superior și de formare profesională care oferă cursuri de înaltă tehnică și formare pentru adulți pentru peste 400 de studenți cu normă întreagă și 1000+ cursanți adulți cu fracțiune de normă. Colegiul este specializat în: Electronica, Producție mecanică, Comerț și Marketing și Educație pentru mediu.

PIT aparține rețelei HETEL de 23 de școli de VET subvenționate din Regiunea Bască care oferă educație și formare profesională peste 12 000 de studenți profesioniști cu normă întreagă (www.hetel.org).

PIT operează ca o cooperativă și face parte din grupul Mondragon (www.mondragon-corporation.com)

Persoana de contact: Keppa Larrondo | klarrondo [at] txorierri [dot] net | www.txorierri.net | +34 944034060